Target Bonding

Haohai Metal tarjoaa sekä elastomeeriliitoksia että metalliliimauspalveluja. Röntgen- ja ultraäänitarkistus on myös saatavilla pyynnöstä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot


Target Bonding


Sputterointitavoitteet voidaan yksinkertaisesti puristaa sputter-lähdetodetiksi sputter-kerrosjärjestelmän sisällä. Tämä menettely voi kuitenkin osoittautua kohtuulliseksi johtuen riittämättömän jäähdytyksen aiheuttamasta halkeilusta, vääntymisestä tai muusta vahingoittumisesta. Aina kun se on mahdollista, on hyvä käytäntö sitoa sputter-kohde vahvaan, yhteensopivaan taustalevyyn.


Kohde-sidos on kriittinen prosessi ja tarkka valmistusmenetelmä voi vaihdella riippuen sputterointikohdemateriaalin valinnasta. Oikein sidottu sputterointitavoite antaa tavallisesti pidemmän työskentelyajan kuin ei-sidotun kohteen, se voi mahdollistaa suuremman tehonsyötön käytön nopeamman sputterointinopeuden saavuttamiseksi ja mahdollistaa ohutkalvon prosessiparametrien toistuvuuden.


Leikkausjännitykset, jotka kehittyvät tavoite- ja taustalevyn välillä johtuen lämmityksestä sputteroinnin aikana, voivat olla syynä epäonnistumiseen, kun taustalevyllä ja sputterointimateriaaleilla ei ole yhteensopivia lämpölaajenemiskertoimia. Riippuen sallituista ulottuvuuksista, sidoksen paksuutta voidaan säätää näiden jännitysten kompensoimiseksi.


Haohai Metal tarjoaa sekä elastomeeriliitoksia että metalliliimauspalveluja. Röntgen- ja ultraäänitarkistus on myös saatavilla pyynnöstä.


metallinen

Metalliset sidokset tarjoavat hyvän lämpö- ja sähkönjohtavuuden, ja niitä suositellaan useimmille sputterointisovelluksille. Indium on suositeltava menetelmä sputterointitavoitteiden liittämiseksi korkean lämmönjohtavuuden vuoksi ja on korkea tehokkuus lämmön poistamisessa kohteista. Indium on myös muokattavampi kuin vaihtoehtoiset liimausjuotot. Indium-sidoksen pääraja on indium-juotteen sulamislämpötila. Indiumin sulamispiste on 156,6 ° C ja lämpötilat yli 150 ° C aiheuttavat sidoksen sulamisen ja epäonnistumisen.


Elastomer

Useimmat materiaalit voivat olla indium-sidottuja, mutta muutamia poikkeuksia on olemassa. Elastomeeri on vaihtoehtoinen sidosmenetelmä, joka palvelee korkeampaa lämpötila-ominaisuutta indium-sidoksissa. Elastomeerisidoksia suositellaan, kun asiakkaat sulavat indium-joukkovelkakirjat johdonmukaisesti. Elastomeerisidos soveltuu myös alhaisiin sulamispisteen kohdemateriaaleihin, lämpötilaan herkkiin yhdisteisiin ja kohteisiin, joilla on joko pieni tiheys tai ovat erityisen hauras.


Indiumin ja elastomeerin sitoutumisen vertailu:

Bond-materiaali indium Elastomer
Suurin käyttölämpötila 150 ° C 250 ° C
Lämmönjohtokyky 83 W / mK 54 W / mK
Lämpölaajenemiskerroin 32,1 x 10 -6 K -1 2,2 x 10 -4 K -1
Sähkövastus (ohm-cm) 8 x 10 -6 0,0476
Bond kattavuus > 95% > 98%
Bond-linjan paksuus 0,010 "± 0,003" 0,010 "- 0,025"
Kohdekoko 1 ", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" Halkaisija 1 ", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" Halkaisija
Kohdeaineisto Metalli tai keraaminen Metalli tai keraaminenHaohai Metal Assurance

Lämmönjohtavuuden parantamiseksi suuritehoisten tulojen yhteydessä tarjoamme sidoslevyille tavoite- sidoksia indiumia, elastomeeriä, alumiinia ja hopeaa sisältävästä metalliseoksesta. Kestävä kohdekiinnitys vaatii erilaisia esi- ja jälkiliitosten toimintoja adheesion varmistamiseksi. Meidän laatu liimaus tekniikoita ja prosessi on ominaista seuraavasti:

1. Voit poistaa juotosliitoksen reunoista johtuvat ontelot, jotka voivat sulkea ilmaa ja muodostaa virtuaalisen tyhjövuodon sputterointisysteemissäsi.

2. Järjestelmän jäähdytyskokoonpanon ja kohteen pinnan välisen rajapinnan lämpötehokkuuden varmistaminen.

3. Vyöhykekäyttöiset kuumalevyt lämpölaajenemisen ja juotettavuuden tarkkaan hallintaan.

4. C-Scan-kuvantamislaitteistoa käytetään materiaalihäiriöiden havaitsemiseen, joukkolainojen tutkimiseen ja paksuuden tarkkaan mittaamiseen.

5. röntgenkuvaus tarkastaa joukkovelkakirjojen eheyden.Lisätietoja liimapalveluistamme voit soittaa meihin tai lähettää sähköpostia verkossa.


Pari:Titaani tausta putket Seuraava:Elastomeeri liimaus palvelu

Tutkimus