Puolijohdin Ultra-korkea Purity Metal Sputtering Target ja korkean puhtauden Metal Sputtering Target ero?

- Nov 06, 2017-

Puolijohde erittäin paksuisella metallisella sputterointitavoitteella ja erittäin puhtaalla metallisella sputterointitavoitteella?

Sputterointitavoitteita käytetään pääasiassa elektronisissa ja tietotekniikkateollisuudessa, kuten integroiduissa piireissä, tiedon tallennuksessa, nestekidenäytössä, lasermuistissa, elektronisissa ohjauslaitteissa jne. voidaan käyttää myös lasipinnoitteen alalla; voidaan käyttää myös kulutusta kestäviin materiaaleihin, korkean lämpötilan korroosiota, korkealaatuisia koristeellisia tarvikkeita ja muita teollisuudenaloja.

Luokittelu Muodon mukaan voidaan jakaa pitkä kohde, neliö tavoite, pyöreä tavoite, muotoinen tavoite voidaan jakaa koostumuksen mukaisesti metalli kohde, lejeerinki kohde, keraaminen tavoite mukaan sovellus on jaettu eri puolijohde liittyy keraaminen tavoite , tallennus keskikokoinen keraaminen kohde Materiaalit, metalli sputterointi kohde keraaminen kohteet, suprajohtavat keraamiset kohteet ja jättiläinen magnetoresistance keraamiset kohteet luokitellaan mikroelektronisiin kohteisiin, magneettiset tallennustavoitteet, optiset levy tavoitteet, jalometallit kohteet, ohutkalvo vastustuskykyä kohteita, johtava kalvot Kohde, pinta-muutos Target, Mask Target, Decorative Layer Target, Electrode Target, Paketin kohde, Muu kohde

Miten voittaa magnetronin sputteroinnin kohteena olevan kohteen hyödyntäminen on alhainen, kalvokerroin ei ole yhtenäinen

Kiertokohteita käytetään laajalti aurinkokennoissa, arkkitehtonisissa lasissa, autolaseissa, puolijohteissa, litteissä televisioissa ja muissa teollisuudenaloissa.

Sylinterimäisillä pyörivillä kohteilla on suuri magneettikentän voimakkuus, korkea tavoitepuristusteho ja korkea kalvon kerrostumisnopeus, mikä mahdollistaa yhtenäisen kalvon kertymisen suurelle alueelle tasomaiselle alustalle kohteen molemmille puolille. Samanaikaisesti pyörimismekanismilla tavoitteen hyödyntämisen parantamiseksi. Kohdejäähdytys on tarkoituksenmukaisempaa, kohdepinta kestää voimakkaampaa sputterointia. metallin sputterointitavoite Yhdistämällä tämä keskitaajuiseen dual-target magnetron sputtering voi merkittävästi lisätä tuotannon tehokkuutta samalla vähentää tuotantokustannuksia.

Magnetronpulloinnilla on monia etuja, metallin sputterointitavoite, mutta myös alhainen kerrostumisnopeus ja epätasaisen etsauksen kohdepinnalla, kohteen käyttöaste on alhainen ja niin edelleen. Tavoitteena olevan tavoitealueen tavoite on yleensä vain noin 20% - 30%, mikä johtaa sen sputterointitehokkuuteen suhteellisen alhaalla. Jotkut, kuten kulta, hopea, platina ja jotkut erittäin puhtaat metalliseoskohteet, kuten ITO-kalvon, sähkömagneettisen kalvon, suprajohtavan kalvon, dielektrisen kalvon ja muiden kalvotarvikkeiden jalometallitavoitteiden saavuttaminen, käyttö on vähäistä, kalvo ei ole yhtenäinen ja muut saostuksen puutteet ovat hyvin tärkeitä.

Suorakulmainen taso magnetron sputtering tavoite tavoite etsaus epätasaisuus heijastuu pääasiassa kahdesta näkökohdasta, toisaalta epätasainen etsaus kohde leveyssuunnassa, toisaalta, perinteinen muotoilu suorakaiteen sputtering kohde sputtering tavoite Tie on suljettu raidan muoto, joka on altis epänormaalille syövytysilmiölle, mutta myös tavoitteen lopussa ja vakavan korroosion yksikön suora suorakytkentä sekä matala etsausmetalli, metallinen sputterointikohde ja syövytys. Vakavat osat ovat aina diagonaalisesti jaettu, joten ilmiötä kutsutaan myös lopputekijäksi tai diagonaaliseksi vaikutukseksi. Kohteen pääty syövytysvaikutus pienentää huomattavasti syövytyskanavan syvyyttä ja lieriömäinen pyörivä tavoite voi ratkaista nämä ongelmat hyvin ja siten sen käyttöaste on korkeampi.