Rasvanpoisto ja puhdas pirstoutumiskohteet

- Jun 04, 2018-


Rasvanpoisto ja puhdistus Puhdistusaineet


Clean.jpg

Putoamistarpeen rasvanpoistoa edellyttävät valmistusprosessin luonne. Kaikki sputterointitavoitteet edellyttävät mekaanista viimeistelyä eli työstöä tai hiontaa tasaisiin, valmiisiin mittoihin sen jälkeen, kun materiaalin lävistys on tyhjövalettu tai kuumapuristettu. Tämä mekaaninen viimeistely voi tuoda rasvat, jotka on poistettava ennen kuin materiaali on yhteensopiva korkean tyhjöympäristön kanssa.

 

Tavallinen menetelmä pintakontaminaation poistamiseksi on pyyhkimällä nukkaamattomalla materiaalilla, joka on liotettu isopropyylialkoholiin.

 

Erittäin reaktiivisten aineiden (esim. Harvinaisten maametallien, alkalimetallien) erityistapauksissa isopropyylialkoholia ei suositella. Tällöin maalinesteen on havaittu olevan tyydyttävä poistamalla suojaavat öljypinnoitteet, jotka usein peittävät nämä materiaalit (kaupallisesti saatavilla vähittäismyymälöissä kuten Sears).

 

Tiettyjä haihdutusmateriaaleja voidaan ohjata ilman työstämistä tai hiomista, joita tarvitaan myöhemmin. ACI-seokset voivat tehdä erilaisia materiaaleja tällä tavalla: erityisesti jalometalleja, tulenkestäviä aineita ja muita ei-reaktiivisia materiaaleja.

 

Muut elementit ja seokset, erityisesti Au / Be, Al-kantavat seokset, Cr-laakerit seokset ja harvinaiset maametallit, kehittävät oksidikerroksen sulamisprosessissa eivätkä ne sovi tähän valmistusmenetelmään. Niiden pinnat on puhdistettava hankaavasti oksidien poistamiseksi.

 

MUUT MENETELMÄT: TURVALLISUUSKIRJOJEN TULOKSET KÄYTTÖÖNOTTOON

 

1. Suihkupuhdistus Alliance Aquamate SF -standardilla

 

2. Koska lantaani on helposti hapettava, se liotetaan öljyyn (nestemäinen parafiini). Siten asetoni eliminoitui rasvanpoistolla tai tarvittaessa ultraäänisuojalla.

 

3. Ultrasonically asetonissa

 

4. Rasvaa lämmintä (40 ° C) alkalista pinta-aktiivista ainetta

 

5. Näytteet hiekkapuhallettiin ja rasvattiin ultraäänipuhdistuksella asetonissa

 

6. Elektroniikkatuotteiden Si-alustat puhdistettiin asetonissa ja metanolissa ultraäänihauteessa. Sitten alustat altistettiin höyrynpoistolle isopropyylialkoholissa ja kuivattiin sen kuumassa ilmakehässä.

 

Sitten alustat altistettiin höyrynpoistolle isopropyylialkoholissa