Analyysi magneettikentän järjestely Magnetron metallia katodipölyynnystä tavoitteet

- Aug 01, 2017-

Analyysi magneettikentän järjestely magnetron metalli katodipölyynnystä tavoitteet

Viime vuosikymmeninä magnetron Sputterointi on tullut yksi tärkeimmistä menetelmistä laskeuman pinnoite. Laajalti käytetty teollisuustuotanto ja tieteellistä tutkimusta. Moderni koneistus yrityksissä magnetron sputtering teknologian työkappaleen pinnan pinnoitus toimiva elokuva, superhard elokuva, itsevoitelevista elokuva. Alalla optiikka, käyttö magnetron sputtering technology valmistaa heijastamaton elokuva, alhainen säteily elokuva ja läpinäkyvä kalvo, eristys elokuva. Alalla mikroelektroniikan ja optinen magneettinen tallennus ala magnetron sputtering tekniikka myös on tärkeä rooli. Magnetron sputtering tekniikka on kuitenkin oma puutteita, kuten matala kohde käyttö, alhainen laskeuman ja alhainen ionisaatiota. Metalli katodipölyynnystä tavoitteet kohde käyttöaste johtuu kohde-kiitotien jotta turvallisuus kyseisellä alueella, kohdealueen jolloin aluekohtaiset katodipölyynnystä tavoitteet. Kiitotien muoto määräytyy magneettikentän rakenne tavoitteista. Keino parantaa käytön tavoite on säätää magneettikentän rakenne siten, että plasma suurempi pinta tavoitearvot, saavuttaa yhtenäinen pinta sputtering. Magnetron sputtering sputtering tuotto voidaan lisätä lisäämällä tavoite, mutta tavoite voidaan asettaa sulaminen ja halkeilua thermal kuorma. Nämä ongelmat voidaan osalta sama kohdealueella

Kohde pinnan sputtering alueen kasvaa vähentävien tehotiheys kohde pinnan. Joten magnetron sputtering katodi magneettikentän suunnittelu on ollut jatkuva parantaminen. Joka edustaa kuten: pyöreä kone magnetron sputtering suuntaamalla järkiperäinen magneettikenttä, jotta kiitotielle keskellä tavoitteen muodostumista pinta, metalli katodipölyynnystä tavoitteet mekaaninen käyttö voimansiirtolaitteesta pyörivät magneetit saavuttaa tavoite pinnan koko sputtering; suorakulmainen kone magnetron Sputtering suuntaamalla välittymismekanismi yhdistää magneetit takana tavoite tehdä vinoneliömäisiä tai luumu-muotoinen liikkeen, jotta yleinen kohdistaa käyttöaste oli 61 prosenttia. kautta monen magneettivuon säätö saavuttaa tavoite pinta matalapaineinen täydellinen etsaus. Magneettikenttä rakenne voi myös parantaa yhdenmukaisuutta kalvonpaksuus. Sen säätäminen magneettikentän suhde voimaa ja ei-tasapaino magnetron sputtering teknologian kehitystä, mutta on myös toiminto ioni pinnoitus. Joten magneettivuon suunnittelu on tärkein osa magnetron sputtering lähde.

Magneettikentän järjestely magnetron metalli katodipölyynnystä tavoitteet

Planar magnetron metalli katodipölyynnystä tavoitteet magneetti on sijoitettu taakse tavoite ja magneettikentän läpi kohde-lomakkeet pinta magneettikentän kohde pinnalla. Jossa magneettikentän B samanaikaisesti kohde pinta-ja pystysuora Sähkökenttä E kohdistaa pinnan drift alalle E × B rinnakkain kohde pinta. Drift alalle E × B on elektroneja vaikutus ansoja, metalli katodipölyynnystä tavoitteet lisäten electron tiheys kohde pinta lisäämällä välisten elektronit ja neutraali Kaasumolekyylien törmäysten todennäköisyys ja lisätä ion ization määrä sputtering kaasun sputtering korko.