Suuri lasi Coaing

Koska tyhjiö pinnoite tekniikka talletuksenION optinen ohutkalvojen suuri lasi substraattien hmelkein poissa vuosikymmeniä, nykyään vakaan kasvun monimutkainen optoelectronic ohut pinnoitettu, suuri lasikorkean suorituskyvyn toimintoja, kuten energiatehokkuus ja erinomainen optinen ulkonäkö pelata yhä tärkeämpäärole elämässä.


Low emissivity (Low-E) arkkitehtuurilasin on yksi niistä, pinnoite estää auringon säteily kulkee läpiUgh edessä lasi ja lämpösäteily pakenemasta rakennuksen heijastaen takana lasi, jottaymmärtää energiatehokkuutta.


Arkkitehtoninen lasitiilituotteiden (erityisesti Low-E) materiaalit ovat erittäin avoin ja neutraali väri, sävytetty aurinko- ja matala-e auringonsuojauksen yhdistelmiä.

Tässä kaaviossa on esitetty yleinen rakenne triple hopea low-e pinnoite arvioitu paksuus kunkin kerros, kuten useita ohjelmistopatentteja.Auto lasi materiaalit ovat erittäin avoin ja sähköä tasainen tai taivutettu lasi, aurinkoenergia, peilit ja huurteen kerroksia.


Kun johtava valmistaja ohut pinnoitteet, Haohai Metal (Haohai titaani) kehittää ja tarjoaa katodipölyynnystä tavoitteet kattaa suurten planar ja käännettävissä tavoitteita eri aluetta pinnoite sovelluksia, kuten Low-E lasia, emission-mietiskelevä lasinen ja aurinkosähkö ja litteä näyttää.

Katodipölyynnystä tavoitteet ovat tarkasti valmistettu Haohai prosessit ovat:

Vacuum Arc romusta

Valu

Jauhemetallurgian

Hot isostaattisen Press (LONKKA)

Kuuma plasma ruiskutus (HPS)

Kylmä plasma ruiskutus (CPS)

Koneistus

Liimaus

Haohai katodipölyynnystä tavoitteet laajalla alueella lasin sovelluksia ovat:

Low-E lasia ovat: Ag, Cr, Nb, yhdistetyssä, NiCr, Si, Ti, TiO2, ZnAl, ZnSn ja ZnO/Al2O3.

Kalvosisältää: Ag, Al, Cr, Cu, Si, Ti, ZnO/Al2O3 ja ZnSn

Aurinkosähkö kuuluu Ag, Al, ITO, Mo, Ni/NiV ja ZnO/Al2O3.

Litteiden näyttöjen ovat Al, Al2O3, Cr, Cu, ITO, Mo, Nb, Ni ja SiO2.