TiN - titaaninitridipäällyste

- Jun 07, 2017-

TiN - titaaninitridipäällyste

 

CTC.jpg

TiN-titaaninitridipäällyste vähentää korroosiota, eroosiota, hankautumista ja kulumista sen kemiallisen inertisyyden, kovuuden ja alhaisen kitkan ansiosta. Se kestää hilseilyä ja halkeilua ja minimoi ärsytystä ja kylmää hitsausta leikkaavilla reunoilla ja säteilyn piirissä tai muodostamisessa jne. Nyt se on PVD-pinnoitteiden tunnetuin ja yleisimmin käytetty.

 

SOVELLUKSET

 

- Leikkaustyökalujen päällystys

Sen ominaisuudet, jotka pysyvät vakaina hapettumislämpötilaan asti, mahdollistavat TiN: n käytön menestyksekkäästi kaikissa prosessissa, joissa on siruja poistamalla sekä erilaisissa muovaus-, leikkaus- ja sintrausoperaatioissa.

 

- Lääketieteellinen implantti ja laitteen pinnoitus

Äärimmäisen korkea kulutuskestävyys luusementille, alhaisen kitkakertoimen, pinnan naarmuuntumisen merkittävän lisääntymisen, allergiapotentiaalin pienentäminen vähentämällä ionin vapautumista havaitsemisrajaan, TiN: n biologisen yhteensopivuuden ansiosta se laajalle levitettiin ortopedisen implantin pinnoitteessa komponentit ja kirurgiset instrumentit jne.

OPC.jpg


- visuaalinen viimeistely koristepinnoite

Tämä pinnoitteen houkutteleva kullanvärinen väri ja korkea kulutuskestävyys tekevät TiN-pinnoitteesta ensimmäisen valinnan eri pintojen visuaaliseen hienostuneisuuteen useille koristeellisille sovelluksille.

dec.jpg


- elintarvikkeiden turvallinen pinnoitus

Titaaninitridipäällysteet ovat täysin elintarviketurvallisia ja siksi ihanteellisia käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Lisäksi TiN soveltuu hyvin käytettäväksi lääketieteellisissä tekniikoissa, koska sen kemiallinen kestävyys ja bioyhteensopivuus ovat korkeat.


ominaisuudet

Väri
Kovuus

joustava

Moduluse

hapetus

Temp.

Kitka

Coeff. 100Cr6

pinnoite

Lämpötila

Tyypillinen

Paksuus

Jumala keltainen
2300-2900HV 450 ± 10Gpa 600 ℃ 0,4 300-480 ℃ 0.5-10μ


Haohai-metalli (Haohai-titaani) tarjoaa titaani-sputterointikohteita, titaanikaasumododeja, titaania haihdutusrakeita, titaanisiipiä ja titaanin käynnistyslähdettä jne. TiN-päällysteelle:

  titaani   - Ti, CP-luokka 2 (99,2%), CP-luokka 1 (99,7%), 99,9%, 99,95%, 99,99%, 99,995%, 99,999%; pyörivä tavoite, tasomainen tavoite.

Titanium monoliittiset pyörivät kohteet

Ti Rotary Target 01.jpg


Titanium tasomaiset suorakulmion kohteet

Ti05.jpg


Titaanisylinterien sputterointitavoitteet

Ti Circular 01.jpg


Älä epäröi ottaa yhteyttä titaani-sputterointitavoitteisiin.