Sputterointitavoitteiden ja katodien materiaalien tekniset tiedot

- Mar 31, 2017-

Sputterointitavoitteiden ja katodien materiaalien tekniset tiedot

 

Pyöritettävät sputterointitavoitteet


Matala epäpuhtaus, korkea puhtaus

Puhtaus on yksi sputterointikohteiden ja katodimateriaalien tärkeimmistä suoritusindekseistä, sillä sillä on syvällinen vaikutus ohutkalvon homogeenisuuteen. Nyt sputterointitavoitteiden ja katodimateriaalien puhtausvaatimus on yhä suurempi. Esimerkiksi mikroelektroniikkateollisuuden nopean kehityksen myötä piikiekkoko kehittyy 6 ", 8" - 12 "ja johdotusleveys 0,5 um: sta vähenee arvoon 0,25 um, 0,18 um ja 0,13 um, puhtaus 99,995% sputteroinnista Kohdemateriaalit voivat täyttää tekniset vaatimukset 0,35 um, mutta nyt 0,18 um ja 0,13um linjat vaativat puhtaus 99,999% tai enemmän sputterointikohteita ja katodimateriaaleja.

 

Korkea tiheys

Suurtiheyden sputterointikohteiden ja katodimateriaalien edut ovat seuraavat:

- erinomainen sähkönjohtavuus

- erinomainen lämmönjohtavuus

- voimakas

Päällystysprosessissa, jossa on suuritehoisia sputterointikohteita ja katodimateriaaleja,

Sputterointiteho on alhaisempi, kerrostumisnopeus on nopeampi, ohutkalvon laatu on parempi eikä särö helppoa. Sputterointikohteiden ja katodimateriaalien käyttöikä on pidempi, voimme saada ohutkalvoa pienemmällä sähköisellä resistanssilla ja suuremmalla valonläpäisyllä.

 

mikrorakenne-of-CP-titaani-pitkittäinen-direction.jpg

Mikrostruktuuri Titanium Sputtering Targets , luokka 2


Hienojakoinen kokojako ja homogeeninen mikrostruktuuri

Pienempi raekoko, ohutkalvon paksuus jakautuu homogeenisemmaksi, sputterin nopeus nopeutuu. Ja sputterointikohteiden ja katodimateriaalien homogeeninen on tärkeä takuu ohutkalvon tasolle.

 

Tasomaiset sputterointitavoitteet


Haohai-metalli kehittää laajan valikoiman alhaisen epäpuhtauspitoisuuden, korkean puhtauden, tiheyden, hienojakoisen raekoko ja homogeeniset mikrostrukturoidut sputterointitavoitteet ja katodit, joissa on titaanin , zirkonium- , kromi- , niobium- , tantalumin , molybdeeni- , hafnium- , alumiini- , silikoni- , AlTi- , AlCr , NiCr ja SiAl jne., Parantamaan pinnoitusprosessia ja saamaan tiiviitä , kestävämpiä ja parempia toimintakerroksia.

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen sale@pvdtarget.com Lisätietoja ja hintaa.