Titaanidioksidi (TiO2) Osat ja tabletit Haihdutusmateriaalit

Titaanidioksidi on kemiallinen yhdiste, jolla on TiO2: n kemiallinen kaava. Se on valkoista ulkonäköä, jonka tiheys on 4,26 g / cm3, sulamispiste 1,830 ° C ja höyrynpaine 10-4 Torr 1300 ° C: ssa. Titaanidioksidin suurin kaupallinen soveltaminen on valkoista pigmenttiä maalille sen kirkkauden ja korkean taitekertoimen vuoksi. Se on myös tärkein ainesosa aurinkovoidossa sen ainutlaatuisen kyvyn absorboida UV-valoa. Se haihdutetaan vakuumissa ensisijaisesti heijastaville optisille päällysteille ja optisille suodattimille. Haohai Metal tarjoaa täydellisen sarjan Titanium Oxide haihdutuspellettejä kilpailukykyiseen hintaan. Mukautettuja kokoja ja materiaaleja voidaan myös valmistaa vastaamaan tarpeitasi.

Keskustele nyt

Tuotetiedot


Titaanidioksidi (TiO 2 ) Peices haihduttamateriaalit


yleinen


Titaanidioksidi on kemiallinen yhdiste, jolla on TiO2: n kemiallinen kaava. Se on valkoista ulkonäöltään tiheydeltään 4,26 g / cm3, sulamispiste 1,830 ° C ja höyrynpaine 10-4 Torr 1300 ° C: ssa. Titaanidioksidin suurin kaupallinen soveltaminen on valkoista pigmenttiä maalille sen kirkkauden ja korkean taitekertoimen vuoksi. Se on myös tärkein ainesosa aurinkovoidossa sen ainutlaatuisen kyvyn absorboida UV-valoa. Se haihdutetaan vakuumissa ensisijaisesti heijastaville optisille päällysteille ja optisille suodattimille.


Materiaalityyppi Titaani (IV) -oksidi Lämpölaajenemiskerroin -
Symboli TiO 2 Teoreettinen tiheys (g / cm3) 4.23
Atomipaino - Z-suhde 0,4
Atomic Number -
Haihdutusmenetelmä E-palkki (Fair), lämpö
Väri Valkoinen-beige, harmaa-musta Thermal Crucible / vene Vene: W, Mo
Lämmönjohtokyky 11,7 W / mK E-Beam Liner

Fabmate®, tantaali

Grafiitti

Sulamispiste (℃) 1830
Temp. (℃) @ Vapor Press. (Torr)

1300 ℃ @ 10 -4 Torr


Haohai Metal tarjoaa täydellisen sarjan Titanium Oxide haihdutuspellettejä kilpailukykyiseen hintaan. Katso allaolevia materiaaleja. Mukautettuja kokoja ja materiaaleja voidaan myös valmistaa vastaamaan tarpeitasi:

 

Mukautetuille materiaaleille: Materiaalin hintatarjouslomake .

Yleisiä tiedusteluja varten: info@pvdtarget.com .

Soita meihin: 0086-29-3358-2330


materiaali Koko (in) Määrä Puhtaus (%) Hinta
Titaanidioksidi (Ti02) 3 - 6 mm kappale
100g
99,9 POR
Titaanidioksidi (Ti02) 3 - 6 mm kappale 250g 99,9 POR
Titaanidioksidi (Ti02) 3 - 6 mm kappale 500g 99,9 POR
Titaanidioksidi (Ti02) 3 - 6 mm kappale 750g 99,9 POR
Titaanidioksidi (Ti02) 3 - 6 mm kappale 1000g 99,9 PORTitaani on tavallinen materiaali, joka löytyy lukemattomista tuotteista, kuten kellot, poranterät, kannettavat tietokoneet ja polkupyörät, vain mainitsemaan muutamia. Puhtaassa muodossa se on loistava ja hopea-valkoinen ulkonäkö. Sen sulamispiste on 1 660 ° C, tiheys 4,5 g / cm3 ja höyrynpaine 10-4 Torr 1,453 ° C: ssa. Se on tukeva materiaali, joka on helposti valmistettavissa, kun lämpöä levitetään. Sen vahvat, kevyet ominaisuudet ja erinomainen korroosionkestävyys tekevät siitä ihanteellisen valtameren liner-rungolle, lentokoneiden moottoreille ja design-koruille. Titaani on bioyhteensopiva, joten se löytyy kirurgisista välineistä ja implantteista. Titaani haihdutetaan tavallisesti tyhjössä kulumista ja koristeellisia, puolijohde- ja optisia pinnoitteita varten.

Pari:Vanadiini (V) pelletit haihduttamateriaalit Seuraava:Tantaali (Ta) Pelletit Haihdutusmateriaalit

Tutkimus