Nikkeli / kromiosat Haihdutusmateriaalit

Nikkeli / kromiosat Haihdutusmateriaalit

80/20 nikkeli-kromiseosta käytetään usein kovetettuihin ja valettuihin osiin korkean lämpötilan sovelluksissa, koska sillä on parempi hapettuminen ja kuuma korroosionkestävyys verrattuna halvempaan rauta-nikkeli-kromiseokseen. Tämä nikkeli-kromiseos soveltuu hyvin sovelluksiin, jotka ovat hapettumisen kohteena. Haohai Metal tarjoaa täydellisen sarjan nikkelikromi haihdutuskappaleita kilpailukykyiseen hintaan. Mukautettuja kokoja ja materiaaleja voidaan myös valmistaa vastaamaan tarpeitasi.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Nikkeli Kromi (Ni / Cr) Pelletit Haihdutusmateriaalit


yleinen


Nikkeli on kova, kiiltävä, hopea-valkoinen metalli. Sen tiheys on 8,91 g / cm3, sulamispiste 1,453 ° C ja höyrynpaine 10-4 Torr 1,262 ° C: ssa. Kromi on yksi suosituimmista metalleista maailmassa. Kromi on hopeinen, kiiltävä, kova ja hauras metalli, joka tunnetaan suuresta peilikiillosta ja korroosionkestävyydestä. Sen sulamispiste on 1,857 ° C, tiheys 7,2 g / cm3 ja höyrynpaine 10 - 4 Torr 1,157 ° C: ssa. 80/20 nikkeli-kromiseosta käytetään usein kovetettuihin ja valettuihin osiin korkean lämpötilan sovelluksissa, koska sillä on parempi hapettuminen ja kuuma korroosionkestävyys verrattuna halvempaan rauta-nikkeli-kromiseokseen. Tämä nikkeli-kromiseos soveltuu hyvin sovelluksiin, jotka ovat hapettumisen kohteena.


Haohai Metal tarjoaa täydellisen sarjan nikkelikromi haihdutuskappaleita kilpailukykyiseen hintaan. Katso allaolevia materiaaleja. Mukautettuja kokoja ja materiaaleja voidaan myös valmistaa vastaamaan tarpeitasi:

 

Mukautetuille materiaaleille: Materiaalin hintatarjouslomake .

Yleisiä tiedusteluja varten: info@pvdtarget.com .

Soita meihin: 0086-29-3358-2330


materiaali Koko (in) Määrä Puhtaus (%) Hinta
Nikkeli Kromi (Ni / Cr) 3-12 mm kappale grammaa kohden 99.95 PORPari:Titaani (Ti) Pelletit Haihdutusmateriaalit Seuraava:Rauta (Fe) pelletit haihduttamateriaalit

Tutkimus