Haohai Metalis sitoutunut vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia. Tavoitteenamme on varmistaa, että yhtiön tiloihin ja toimintaan ovat liittovaltion, osavaltion ja paikalliset ympäristönormeja. Mielestämme asianmukainen tasapaino voi ja olisi saavutettava ympäristötavoitteiden ja talouden terveyttä

Pyrimme parantamaan ympäristön ajan ja aloittaa täydentäviä hankkeita ja toimintaa, joka edelleen vähentää vaikutuksia ympäristöön.

Olemme sitoutuneet ympäristön ulottuu asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteisön, jossa toimimme.

Olemme sitoutuneet:

-Täyttävät tai ylittävät lainsäädännön, asetukset ja muut vaatimukset liittyvät ympäristönäkökohdat sivustollemme, ylläpidetään rekisteröidä säädöksemme ja lainsäädäntömme.

-Pyrkiä varmistamaan, että kaikki toimet suoritetaan tavalla, joka estää ympäristön pilaantumista.

-Olla jatkuvasti tietoinen kaikissa ympäristöasioissa - erityisesti ne, jotka ovat merkityksellisiä liiketoimintaamme.

-Kommunikoivat ympäristöasioihin ja pyrkimyksiä henkilökuntamme, asiakkaisiin, toimittajiin ja yhteisömme, jatkuvasti parantaa ajan mittaan pyrkii mittaamaan ympäristövaikutuksia ja asettamaan tavoitteita näiden vaikutusten vuosittain lieventämiseksi

-Käyttää asianmukaista romu minimointi ja materiaalin kierrätysjärjestelmät vähentämään vaikutustamme ympäristöön. Hyväksytyn ohjelman avulla voit korvata meidän toimillamme kasvihuonekaasupäästöistä.

-Valitse toimittajat, jotka ovat tietoisia vastaavat ympäristöasioista mahdollisuuksien kautta ostaa linja.

-Jatkuvasti kehittää ja tarkistaa ympäristön käytäntöjä ja seurata niiden edistymistä, jotta voimme parantaa politiikkaamme.

Kaikki me harjoittamisesta ja ylläpitää on teknologian jatkuvan kehityksen ihmisten elämänlaatua; Jatkuva ympäristön excellence luoda vihreämpää maan.