HAOHAI METALLI (HAOHAI TITAANI)


Haohai katodipölyynnystä tavoitteet kohde materiaalit työnjako (TMD) Haohai Metal Materials Co, Ltd (Haohai titaani), Olemme johtava valmistaja katodipölyynnystä tavoitteet, arc katodit ja haihtuminen materiaalit

PVD ohut teknologian maailmassa, erityisesti korkealaatuisia materiaaleja ja titaani, Zirkonium, kromi, Niobium, tantaali, molybdeeni, alumiini, Hafnium, pii, titaani alumiini, nikkeli kromi, alumiini pii, sinkki Tin ja yhdistetyssä jne.

Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja sputtering www.lexmark.com ja tehokas pinnoite-prosessin laaja valikoima Randamp; D ominaisuuksia, meillä on mahdollisuus optimoida materiaaliominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tavoitteemme Näytä seuraavat edut:

-Erittäin puhdasta 2.5N - 5N

-Hieno raekoko

-Täysi tiheys

-Erinomainen epäpuhtauksia hallinnan

-Eri muodoissa ja tarkka ulottuvuus

-Puhtaan ja tasaisen alustan.

-Korkein mekaaninen lujuus

-Parempi lämmönjohtavuus nopeammin pinnoite-prosessin

-Käyttö korkeimmat (pyörivä tavoitteita / koira bone pyörivä tavoitteet)

-Maksimoi kustannustehokkuuden

Moderni ja hyvin varustettu kasvi-ja arvokasta tietoa ohut PVD pintakäsittelyjä, materiaaleja ja sovelluksia ymmärrämme asiakkaiden vaatimuksia, valmistamme:

-Käännettävissä katodipölyynnystä tavoitteet

-Planar katodipölyynnystä tavoitteet

-Arc cathodes tavoitteet

-Haihtuminen materiaalit

-Upokkaat

Vahva tuotantovalmiudet sekä täysimittainen Randamp; D ja testi lab meille myös mahdollisuuden valvoa täysin kaikki prosessi raaka-aineiden valmistelussa, valmistus-, tarkastus-, pakkaus- ja toimitus. Tiukka pitäytyminen laatujärjestelmä ISO 9001: 2008-standardit joka sertifioitu Bureau Veritasin toimesta, tuotteemme säilyttää korkean tason vakaan laadun ja voittaa hyvä maine kaikkialla maailmassa.

Tavoitteet voidaan käytetään kaikkien yhteinen pinnoitteiden kuten VON LEYBOLD SCI, PLATTI, BOC, OERLIKON, VEECO, INCROM, OPTORUN, ja ja mukauttaa pinnoite järjestelmät.

Lähetä meille piirustukset ja vaatimuksetSales@pvdtarget.com, voit luottaa siihen, että tarjoamme laadukkaita tavoitteet tapaat tarkka eritelmät